Skip to main content

Tedarikçi Kartı Detay Bilgisi

Ana ekrandaki tanımlar alanından [Tedarikçiler] sekmesinden tedarikçi listenize ulaşabilirsiniz. Tedarikçi bilgileri bu listede yer almaktadır.

Tedarikçi Detayı: [Tedarikçiler] sekmesinden detayına girmek istediğimiz tedarikçi satırından [İşlem] butonunbutonunun altındaki seçeneklerden [Detaylar] butonuna tıklayıp tedarikçi detayına girebilirsiniz.

İlgililer

Tedarikçi kartı içinde [İlgililer] > [Yeni İlgili Kişi][+] butonuna tıklayıp açılan "Yeni İlgili Kişi" ekrandakiekranındaki bilgilerini doldurup [Kaydet] butonuna tıkladığınızda kayıt işlemi gerçekleşecektir. 

Dokümanlar

Tedarikçi kartı içinde [Dokümanlar] > [Yeni Doküman][+] butonuna tıklayıp açılan "Yeni Doküman" ekrandakiekranındaki bilgileri doldurup [Kaydet] butonuna tıkladığınızda kayıt işlemi gerçekleşecektir. Bu alandan link ve dosya türünde ekleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Notlar

Tedarikçi kartı içinde [Notlar] > [Yeni Not][+] butonuna tıklayıp açılan "Yeni Not" ekrandakiekranındaki açıklama ve hatırlatıcı bilgilerini doldurup [Kaydet] butonuna tıkladığınızda kayıt işlemi gerçekleşecektir. 

Finans Hareketleri

Tedarikçi kartı içinde [Finans Hareketleri] > [Cari İşlem][+] butonuna tıklayıp açılan "Yeni İşlem" ekranındaki Kredi Kartı, Kasa ve Banka tanımlarından hangisi ile işlem yapılacaksa seçip ilgili bilgileri doldurup [Kaydet] butonuna tıkladığınızda kayıt işlemi gerçekleşecektir.

Parametreler

Tedarikçi kartı içinde  [Parametreler] butonuna tıklayıp bu firma için tanımlı gelmesini istediğiniz ayarları bu alandan yapabilirsiniz. Kargo ödemesi ve anlaşmalı kargo bilgilerini doldurup [Kaydet] butonuna tıkladığınızda kayıt işlemi gerçekleşecektir.

Şubeler

Tedarikçi kartı içinde  [Şubeler] > [Bağlantı Noktası][+]  butonuna tıklayıp açılan "Servis Noktası" ekranındaki kod ve adı bilgilerini doldurup [Kaydet] butonuna tıklayınız.

Adresler

Tedarikçi kartı içinde [Adresler] > [Yeni Adres][+] butonuna tıklayıp açılan "Yeni Adres" ekrandaki Adı, Tür, Adres, İl ve İlçe bilgilerini doldurup [Kaydet] butonuna tıklayınız.